Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. MORAVSKÁ VÍNA
  3. Mix 3x bílé a 3x červené víno

Mix 3x bílé a 3x červené víno

Ryzlink rýnský, Scheurebe, Tramín červený, Cabernet Moravia, Zweigeltrebe, Frankovka

Mix bílých a červených vín obsahuje:    Ryzlink rýnský 2020, pozdní sběr, polosuché Víno žlutější barvy se zelenkavými odlesky. Vůně je květnatá s lip... celý popis
Dostupnost
Skladem
Nejsme plátci DPH
1 280 Kč
ks
Číslo produktu:VDB003
Kompletní specifikace

Mix bílých a červených vín obsahuje: 

 

Ryzlink rýnský 2020, pozdní sběr, polosuché

Víno žlutější barvy se zelenkavými odlesky. Vůně je květnatá s lipovými tóny doprovázená citrusovou kůrou. V chuti je středně plné, vyvážené s výraznou kyselinou v závěru.

Scheurebe 2019, pozdní sběr, polosuché

Průzračné zlatožluté víno se zářivými odlesky, velmi dobrá viskozita. Vůně je čistá, herbální, s podtóny žlutých a bílých květů. Chuť je plnější, ovocná, připomínající zralé žluté ovoce, nektarinky a meruňky. 

Tramín červený, pozdní sběr, 2019

Víno, kde se snoubí krásné odrůdové aroma se šťavnatou chutí. Můžeme zde najít širokou paletu vůní od rozkvetlé čajové růže, medovou plástev až po čerstvou skořici. Chuť je plná, čistá příjemně harmonická dlouhotrvající a výrazně kořenitá. 

Cabernet Moravia 2020, suché

Charakteristický kabernetový buket tmavého lesního ovoce doprovází sušené višně, strukturované taniny s kouřovo-povidlovými tóny v závěru.

Zweigeltrebe, 2018, suché

Plné mladé rubínově červené víno zrající 18 měsíců na sudu. Bohatá ovocitá chuť višňového kompotu, typické višňové aroma až jemná kořenitá vůně. 

Frankovka 2017, VOC Modré hory, suché

Výrazný ovocný buket černého rybízu, peckovin a sladkého koření. V chuti plné, elegantní s harmonickou kyselinou a tříslem. Dlouhý závěr do sametova.

Doporučujeme dekantovat alespoň 30 minut dopředu. Víno se krásně otevře a uvolní své aroma. 

Hrozny pochází z vrbeckých vinic z trati Úlehle – vinař používá původní metody – bez selektovaných kvasinek, enzymů a „ krášlících preparátů“. Prokvášelo a následně macerovalo 3 měsíce v kádi, poté zrálo 10 měsíců v akátovém sudu vyrobeném místním bednářem ze dřeva z okolních lesů.

 

Do vyprodání zásob! 

Zboží zařazeno v kategoriích

Potřebujete poradit?

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz